Kattojen ja pintojen huolto osana kiinteistönhoitoa

Pitkän elinkaaren saavuttamiseksi katon pinta kannattaa pitää hyvässä kunnossa oikea-aikaisesti huoltamalla. Prolexis Oy auttaa piippujen ja kattojen pesuissa, maalauksissa sekä korjauksissa. Prolexis Oy:llä on kokemusta pelti, tiili ja mineriittikattojen huollosta ja korjauksista.

Espoossa suoritettiin ratsastustallin maneesin mineriittikaton huoltopesu sekä halkeamien paikkaus käyttöiän maksimoimiseksi. Lohjalla maalattiin vanhan kartanon saumakatto perinteisellä tavalla; katto pestiin, ruostekohdat hiottiin ja ruostesuojattiin ja tämän jälkeen itse peltikatto maalattiin.

Kattoon tehtiin läpiviennit wc:n ilmanvaihdolle ja viemärin tuuletukselle, huonokuntoisia piipun hormeja saneerattiin ja piippujen päälle asennettiin hatut.

Prolexis Oy on tehnyt ulkovuorauksia, ikkunoiden ja ovien asennuksia, listoitus- ja peltitöitä sekä talon maalauksia.

 

Leave a Reply