Keittiö, wc, kylpyhuone ja saunaremontit

Isännöintialan yrityksenä valvomme että kylpyhuoneremontit toteutetaan vaatimusten ja määräysten mukaan. Isännöitsijä mm. varmistaa että urakoitsijalla on vesieristys-sertifikaatti sekä tarkastaa vesieristyksen työn laadun tarvittaessa ennen kaakelointia.

Lisäksi Prolexis Oy:llä on vuosien omakohtainen kokemus keittiö-, wc-, kylpyhuone- ja saunatilojen saneerauksista ja korjauksista asiakkaille kaupungissa sekä maaseudulla. Suunnittelemme sekä toteutamme vanhojen rakennusten remontit ja perusparannustyöt alusta loppuun ammattitaidolla myös LVIS-asennusten osalta.

Esimerkiksi Espoon Friisilässä saneerattiin arvo-omakotitalon oleskelutilat, wc:t ja kylpyhuoneet, josta artikkelin kylpyhuonekuva.

Vanhaan kartanotyyliseen hirsitaloon Lohjalla olemme toteuttaneet täydellisen peruskorjauksen, jossa mm. kylpytilat, saunan ja wc:n kylmään kellariin sekä kylmiin ulakkotiloihin.

Peruskorjaukseen sisältyi mm. viemäröintien uusiminen, käyttövesiputkien uusiminen, porakaivoveden tuominen taloon, maalämpöpumpun asennus, vesikiertoisen lattialämmityksen asennus kerroksiin sekä talon sähköistyksen sekä kaapeloinnin uusiminen.