MIKSI VALITA MEIDÄT?

Pienenä toimistona tarjoamme taloyhtiöiden rahaa säästävää laadukasta isännöintiä. Prolexis Oy tarjoaa isännöintipalvelua lähtökohtaisesti Helsingin ja Lohjan lähialueilla.

MITÄ PALVELU SISÄLTÄÄ?

Huolehdimme ammattitaidolla kaikista isännöinnin perustehtävistä kuten taloyhtiön hallinnosta, varainhoidosta, asumispalveluista sekä kiinteistönhoitopalveluista yksilöidyn sopimuksen tai esim. Kiinteistöliiton isännöintitehtäväluettelon mukaan.

– Taloyhtiön hallinto: hallitus- ja yhtiökokoukset, sopimusten hallinta, vakuutukset, talouden suunnittelu, juridiset kysymykset, jne..

– Asumisen palvelut: asukastiedottaminen, autopaikkojen, avainten ja saunavuorojen hallinta sekä vika- ja muuttoilmoitukset huoltoyhtiön tai oman talonmiehen kanssa.

– Kiinteistöjen hoito: pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnitelma, jatkuvasta korjaus- ja kunnossapitotoiminnasta huolehtiminen sekä projektien valvominen.

– Taloyhtiön talous: kirjanpidosta, tilinpäätöksestä, lukemalaskutuksista huolehtiminen sekä talousseurannan ja raportoinnin hoito.

Lisäksi huolehdimme vastike-, vuokra- ja ostoreskontrasta sekä lainanhallinasta että vuokranvalvonnasta. Pidämme huolen ennakoivasta talouden ja riskien hallinnasta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, voit tutustua kohteisiin tästä!

Aarre Kilpinen
Dipl. Ins, Ekonomi
Markku Kilpinen
Dipl. Ins, Projektipäällikkö

 

 

TIETOA MUISTA PALVELUISTAMME

Pienyrityksille, yhdistyksille ja hoitokunnille
Yksityisille, asukkaille ja kesäasukkaille