RAKENTAMISEN JA KIINTEISTÖNHOIDON PALVELUT

Prolexis Oy tarjoaa projektiosaamistaan osana isännöintipalveluja, jonka lisäksi palvelemme yksityisasiakkaita lähialueilla. Prolexis Oy:n toimipisteet ovat Helsingissä ja Lohjalla.

Autamme mm. kiinteistön kunnossapidossa, erilaisissa huoltotöissä sekä pihapiirin hoidossa. Tarjolla on myös rakentamispalveluja, kun kyseessä on suurempi peruskorjaukseen tai uudisrakentamiseen liittyvä projekti.

Suunnittelemme sekä toteutamme remontit ja perusparannustyöt alusta loppuun ammattitaidolla mukaanlukien LVIS- asennusten osalta. Prolexis Oy:llä on vuosien kokemus mm. asuin-, keittiö-, wc-, kylpyhuone- ja saunatilojen rakentamisesta asiakkaille kaupungissa sekä maaseudulla puutaloissa.

TARVITSETKO APUA ASUNNOLLA, TALOLLA TAI MÖKILLÄ?

Ehkäpä katto tarvitsee pesua, uutta maalipintaa tai se peräti vuotaa? Kun ikääkin tulee niin tarvitaan “mökkitalkkarin” apua paikan päällä. Ehkä sauna, kylppäri ja pukuhuone on lopulta aika pistää uusiksi. Tarvitaan remonttimiehiä paikan päälle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, voitte tutustua joihinkin toteuttamiimmeme kohteisiin tästä! Palvelumme hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Tietoa muista mm. isännöinnin ja kirjanpidon palveluistamme tästä:

Taloyhtiöille
Pienyrityksille, yhdistyksille ja hoitokunnille